Всички поръчки се правят на място или на телефон 0896762143 или телефон 0896762144, цените ще научите от нашия персонал.
Можете да поръчате с доставка от СПИДИ и да заплатите при получаване.
При нас можете да пазарувате и чрез банков превод (данните ще Ви изпратим на viber, e-mail или SMS).
Ако искате да заплатите с Телеграфен пощенски запис или Western Union ще са Ви необходими следните данни:
• Получател: Емил Тодоров Григоров
• Адрес: София - 1574, ул. „Гео Милев”, №163, Магазин за цветя "Фиоре".
ЗАБЕЛЕЖКА: Телеграфен пощенски запис пристига в рамките на 40 мин. Магазинът започва изпълнението на поръчките след получаване на пощенските записи!

Ако искате да заплатите в брой или с куриер:
• Елате на нашия адрес или се свържете с нас на телефон 0896762143 или 0896762144 и ние ще Ви посетим в удобно за Вас време и място.

1. Гаранции.
"Фиоре" дава пълни гаранции за точния ден и час при изпълнение на всяка направена от Вас поръчка, а също така и за свежия вид на цветята. "Фиоре" не поема отговорност за поръчки с неточен адрес или данни на получателя. "Фиоре" не поема отговорност, ако лицето - получателя не е на посочения адрес или в посочения интервал от време и от това се провали доставката, затова в такива случаи е добре да ни предоставите телефон за обратна връзка.

2. Забележки.
Възможни са вариации в някои елементи на букетите, предвид сезонни и други фактори, без това да се отразява на общия стил на букетите. За да гарантираме навременна доставка, препоръчваме да направите поръчката поне 24 часа предварително, като ни предоставите точна информация за името, адреса, телефона на получателя, както и за датата и часа на доставка. Ако желаете да изпратите и поздравителна картичка с букета или нещо за подаръче със специален ваш текст или снимка за чаша може да използвате Viber.

В обекта имаме пост терминал.
За банков превод ще ви изпратим кода чрез sms